Poćetna / Zadruga / Pogledajte gde je Miki i šta mu se desilo nakon diskvalifikacije! (FOTO)

Pogledajte gde je Miki i šta mu se desilo nakon diskvalifikacije! (FOTO)

loading...

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz “Zadruge 4” nakon što je fizički nasrnuo na Vladimira Tomovića. Od tada se nije oglašavao u medijima i do sada se nije znalo gde boravi Miki nakon napuštanja rijalitija, niti čime se bavi u životu, a sada je za domaće medije otkrio sve.

– Upravo sam u poljoprivrednoj apoteci. Živim običan normalan život na selu, niti se družim sa poznatima, niti imam neku želju. Živim drugi život. Kada me pozovu sa Pinka da budem deo njihovog programa, to učinim. Imam posla, idem kući da nahranim svinje, nemam vreme da pričam sada. Pustite mene, nemam šta više da vam kažem – rekao je Miki, pa dodao:

– Manite se mene, moje stvari ću rešiti kako treba. Tu je šta je. Šta da dajem izjave nisam ga udario? Ne dajem izjave. Ništa ne želim da demantujem. Ako trebam da snosim posledice svojih postupaka… Nemam želudac za sve – dodao je Đuričić.

Iako je 14 godina proveo boraveći u rijaliti programima, kaže da to planira da promeni.

– Ne želim da se piše o meni, da budem deo estrade. Hoću da imam svoj život i da budem daleko od svega toga što izlazi i što se piše. Zovite ove što žele da se eksponiraju – zaključio je pčelar iz Kupinova.

O admin

Takođe provjerite

On ulazi u Zadrugu večeras, sve je najavio na instagramu – kreće neviđeni haos: Sve će se promijeniti, ne sluti na dobro

loading...Večras, kao što smo navikli, veče nakon izbacivanja, Milan Milošević ulazi u “Zadrugu” kako bi ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!