Poćetna / Zadruga / POČELO RASKRINKAVANJE: Danijel više ne može da šuti pa otkrio šta je Miljana sve radila “SKIDALA MI JE GAĆE, pa je krenuo pakao”

POČELO RASKRINKAVANJE: Danijel više ne može da šuti pa otkrio šta je Miljana sve radila “SKIDALA MI JE GAĆE, pa je krenuo pakao”

Miljana Kulić i Danijel Višić iznijeli su cijeli slučaj svog raskida pred voditeljem Draganom Marinkovićem Macom u “Zadruzi”.

– Cijele večeri je pričao gluposti, da treba da budem domaćica, pričao da muškarci koji kuhaju i peru nisu muškarci. Lupetao, lupetao, ja sam mu rekla laku noć i da mi se ne obraća – krenula je Miljana.

– Laže, pljuvala je Taru, Sanju, Janjuša, Tomovića, Boru, ja sam joj rekao da ih ne pljuje. Onda je naskočila na mene i krenula da mi skida gaće – dodao je Danijel.

– Laže, Maco. Psovao mi je sestre, majku, pričao kako će mojoj majci da s po faci. Onda sam uzela veš koji sam oprala, sipala malo kafu. Gaće mu nisam svlačila. Kada smo se probudili, zvala sam ga na kafu da se dogovorimo za ples, međutim, zatekla sam ga kako sjedi kod Sanje, ona je bila u kupaćem. Sanja je veče prije toga sjedila preko puta nas i provocirala nas, a on poslije toga leži pored nje. Đedović mi je rekao da je rekao da nema djevojku, ja sam otišla i prosula kafu i vratila mu stvari – pričala je Kulićeva.

 

O admin

Takođe provjerite

(VIDEO) SRAMOTNO! Maja se obrukala za medalju pred milonima: Da li si ženo išla u osnovnu školu?

Naime, Maja i Janjuš su u dvoristu imanja prepričavali neka dešavanja iz Zadruge, da bi ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!