Poćetna / Novosti / Ova 3 horoskopska znaka imaju najveći potencijal da postanu milijarderi

Ova 3 horoskopska znaka imaju najveći potencijal da postanu milijarderi

Svaki horoskopski znak ima neke osobine ličnosti zbog kojih se izdvaja od ostalih. Bilo da ste osetljivi Rak, diplomatska Vaga ili strastvena Škorpija, zvezde mogu da predvide još neke vaše osobine, ali i potencijale – od toga koliko ste šarmantni, do prognoze da li ćete provesti život u materijalnom blagostanju.

U jednoj studiji napravljena je lista koliko trenutnih milijardera pripada kom znaku Zodijaka.

Predstavljamo vam prva tri mesta sa te liste.

3. Rak
Broj Rakova na listi je tokom poslednjih godina znatno porastao – trenutno ima 20 milijardera koji pripadaju ovom vodenom znaku. Neka od najvećih imena uključuju naslednicu kompanije Hajneken Šarlin de Karvalo-Hajneken, osnivača kompanije Tesla Ilona Maska i preduzetnika Sir Ričarda Bransona.

2. Ribe

Iako deluju nezainteresovano za materijalnu sferu, Ribe i te kako znaju da “prave pare”. Na drugom mestu liste najbogatijih na svetu nalazi se čak 22 osobe rođene u znaku Riba, uključujući izvršnog direktora Luj Vitona Bernarta Arnolta i osnivača kompanije News Corp Ruperta Merdoka.

1. Vaga
Ovaj vazdušni znak je na vrhu liste sa 27 milijardera. Neka od najpoznatijih imena su dizajner i biznismen Ralf Loren, predsednik H&M Stefan Person, kao i naslednica lanca prodavnice Walmart Alis Valton.

O admin

Takođe provjerite

Brojni mediji su potvrdili,istina je!

Brojni mediji u regiji danas su objavili lažnu vijest da je preminuo osuđeni srpski ratni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!