Poćetna / Zabava i Zanimljivosti / Ako mu želite nedostajati i poludjeti za vama, ovo su neispravne ženske torte koje zaista peku

Ako mu želite nedostajati i poludjeti za vama, ovo su neispravne ženske torte koje zaista peku

Potpuno je normalno i pomalo očekivano da će odnosi, pogotovo oni duži, u nekom trenutku imati razdoblje “zasićenja”, ali to nije automatski znak upozorenja. Neke se stvari mogu ispraviti, a evo kako.

Ako ste u vezi i smatrate da vam je iskra počela izblijediti, ne očajavajte odmah. Dajte svom partneru priliku da radi malo teže za vas.

Potpuno je normalno i pomalo očekivano da će odnosi, pogotovo oni duži, u nekom trenutku imati razdoblje “zasićenja”, ali to nije automatski znak upozorenja. Neke se stvari mogu ispraviti, a evo kako:

Recite mu kako ste proveli dan

Jedan od najboljih načina da “natjerate” svog partnera da mu nedostaje je da se lijepo provedete bez njega. Želi biti dio vašeg života i želi vas usrećiti, pa će pokušati privući vašu pažnju. Ovo bi vam pokazalo da se i u njegovom društvu možete zabaviti.

Nemojte mu biti dostupni u svakom trenutku

Ako vam dečko pošalje poruku, nemojte odmah odgovarati, osim ako je potrebno. Dajte mu malo vremena, neka se pita što se događa. To će ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek nakon nekoliko sati, jer će tada shvatiti da znate da vrijeme provodite bez njega.

Počastite ga nezaboravnim * s

Vaš partner bit će vam izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu. Učinit će vas da želite još više. Zato dajte sve od sebe, koristite maštu i uživajte u nezaboravnom dugoročnom seksu. Ako se vaš dečko čini nezainteresiran, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To će zasigurno pobuditi njegov interes.

Ignoriraj to

Ako vas partner liječi prehladom, igrajte istu igru. Samo se ponašajte kao da ste previše zauzeti da biste razgovarali s njim. Neka prvo dođe k tebi. Ponekad muškarci trebaju osjetiti da nam nedostaju – dajte im ih.

O admin

Takođe provjerite

Rekla sam dečku da sam vodila ljubav s njegovim najboljim prijateljem, a on je uradio nešto NEOPROSTIVO!

Da ponekad iskrenost u vezi može da izazove veliki problem, uverila se i devojka iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!